Известие

Collapse
No announcement yet.

От 146 на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да точно такъв е 1.6 8 клапана SR 101 коня.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
      Да точно такъв е 1.6 8 клапана SR 101 коня.
      Моите съболезнования... По-спрял за конете си мотор за първи път виждам, да не говорим, че разхода му е доста висок за тази кубатура...

Comment

Да прав си по спъната кола не съм карал и наистина харчи бензин колкото си иска,все едно карам V6

Comment

Аз старата я вземах за 6600 и докато я вкарам в час стана 12 000. Новата учудващо глътна малко пари няма и 1000 още като се има на в предвид че купувах акумулатор, понеже беше с 80 амперов, подъжал я е човека колкото може.
          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Значи предните две коли отпаднаха с помощта на отзивите за тях за което благодаря .
            Сега ще искам отново малко помощ за още два автомобила
            http://www.cars.bg/u816598 и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2giyg1
            Първата обява седи отдавна ако не се лъжа .И за това искам по компетентни мнения от моето .

Comment

Залагам на втората.
              Фордовата е повече от една година там,заменена е за форд все пак .А и цената е големичка.

П.П. че тя и втората фордова ама в Младост
              Не я познах че преди седеше почти пред изхода на ОМВ,сега е измита и е в двора.Тя със сигурност е на почти 2 години там
              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:45.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първата е нещо, което не съм виждал - 166 2000 куб.см ТДИ ?
                ...
                155 1,6 TS 16V `96
                166 2,4 JTD `99
                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Втората наистина стои отдавна, цаната и почна от 6 000.
                  Иначе видимо няма забележки, ама всички искат без пари.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                    Първата е нещо, което не съм виждал - 166 2000 куб.см ТДИ ?
                    И аз това забелязах след като публикувах поста си ...

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Втората наистина стои отдавна, цаната и почна от 6 000.
                    Иначе видимо няма забележки, ама всички искат без пари.
                    Няма безплатна храна
                    И случайно днес ми попадна още една обява която ми грабна окото ако е наистина това което е написал притежателят и .
                    http://prodavalnik.com/prodavam-alfa...-jtd-i19561471

Comment

Обади се и го питай на колко е години,и дали баща му дава да продава колата.
                      Заради описанието бих му се смял доста в лицето.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз тази от продавалник бих я изключил веднага.Относно тези двете от по горния ти пост бих видял и двете,иначе на мен по снимки ме кефи повече втората,тя е точно като моята.

Comment

Здравейте колеги! От доста време искам да напиша нещо в вашия ( вече и мой ) форум, а не да чета само. Причината да пиша е, че красавицата от първото мнение на темата ( 1вата обява) вече е капарирана и във вторник е на мое име относно колата - водена е на диагностика в доверен сервиз, и след пълна диагностика се откри един скъсан тампон за смяна, друг кусур не можаха да и намерят колкото и да ровиха искрено се надявам да не ми виждате мн мн ника в темата с ремонтите, но да съм пръв в темите за срещи и фестове наздраве!

Comment

Кои е този доверен сервиз?Че повечето доверени си нямат на идея от Алфи камо ли от 166.
                            Щото за кусури има,даже по снимка се вижда.

Comment

Сигурен съм че от снимката си и видял маслото на колко хиляди е, ама като говорим за сервиз, според тебе за кусури по боята ли става дума?! а и да направиш диагностика на кола не е като да я ремонтираш, че да ти трябват 5 години специализация в завода на алфа
                              п.с където и да влезнеш е така, няма да ти кажат едно честито, ами ше ти обЯснат как точно никои не разбира от нищо и как си адски балък...
                              Last edited by Vlado Popa; d.m.y г., 23:20.

Comment

Първоначално публикувано от Vlado Popa Покажи съобщение
                                Сигурен съм че от снимката си и видял маслото на колко хиляди е, ама като говорим за сервиз, според тебе за кусури по боята ли става дума?! а и да направиш диагностика на кола не е като да я ремонтираш, че да ти трябват 5 години специализация в завода на алфа
                                п.с кадето и да влезнеш е така, няма да ти кажат едно честито, ами ше ти обЯснат как точно никои не разбира от нищо и как си адски балък...
                                Хайде честито и със здраве да си я караши само нафта да наливашА това че не разбират човека е прав не се сърди
                                Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X